NÁVRAT K HRDINŮM HYBORIE

Před necelým rokem jsme opustili svět hrdinů, černokněžníků králů i potupných otroků a písky vyprahlé pouště i severní ledové bouře opět volají vaše jméno …

Po přibližně roční přestávce server Hyboria RP opět otevírá své brány a nabízí hráčům možnost prožít roleplay ve světě Conana, za uplynulý rok se udála celá řada věcí, vyšlo nové DLC Isle of Siptah spolu se zcela novou mapou ostrova poblíž pobřeží Stygie, do hry přibylo další božstvo, které mohou postavy  uctívat – pavoučího bůh Zath – všichni Zamořané jistě zbystří sluch při vyslovené obávaného boha, centrem jehož kultu je město Jezůd. Nezapracoval ale jen Funcom, i modderská komunita je stále velmi aktivní a produkuje mody, které do hry přidávají mechaniky a možnosti o jakých se nám ještě před rokem ani nesnilo.

Proto bychom opět rádí přivítali všechny, kteří s námi hráli a mají chuť se opět podílet na vytvoření živého světa čestných barbarů, obratných zlodějů, prodadných čarodějů nebo vrahů. Je zcela na vás, kterou cestou se vaše postava vydá zda utopí země vyhnanců v krvi, nebo bude naopak spásou pro trpící vyhnance. Vzhledem k tomu, že v době kde nastalo přerušení běhu jsme za sebou měli poměrně dlouhé RP, které dává i nadále základ pro další rozvíjení přiběhu, rozhodli jsme se neprovádět plošný wipe serveru. Navracející hráči se mají možnost ke svým postavám vrátit a nebo začít hrát postavy zcela nové. 

Pravidla byla vzhledem k předchozím zkušenostem i konzultacích s komunitou upravena tak, aby více vyhovovala vyzrálé RP komunitě Conan Exiles. Jedná se o minimální úpravy, nicméně doporučujeme si je v rychlosti připomenout. Změnil se i seznam modů na serveru, ze zásadních věcí přibyl mod EEWA spolu s modem upravujícím maximální úroveň postavy a to až na level 300. Očekávejte, že na mapě najdete nové lokace i protivníky, kteří budou vyžadovat, abyste spojili své síly, budete-li je chtít porazit. Mimo těchto změn se můžete těšit na ptačí poštu v podobě hravranů i jiných opeřenců, mnohem bohatší možnosti úpravy vzhledu postav jak co do oblečení tak vzhledu postav samotných.

Jak jste si mohli na discordu všimnout, rozšířil se i tým lidí, kteří se o server budou starat, jak po stránce administrace, tak příběhu. Věřím, že nám to pomůže aby příběh, který se pro vás budeme snažit vytvářet byl bohatší a zajímavější. Příběh bude navazovat na sérii eventů, která začala v loňském roce a bude ho dál rozvíjet a využívat. Vzhledem k tomu, že se komunitě modderů podařilo vytvořit systém, který umožňuje postavám cestovat mezi jednotlivými servery, bude možné aby se postavy byly schopné dostat z Exiled Lands na ostrov Siptah a zpět a věříme, že to přinese oživení pro hráče, kteří už země vyhnanců znají jak své boty.

Příběh navazuje na předchozí děj, ale počítá samozřejmě i s postavami, které do Exiled Lands teprve přijdou a nebudou tedy nijak ochuzeny. O tom co se stalo, se dozvědí od starousedlíků i dalších postav a NPC. Rádi bychom, aby vás RP na Hyborii bavilo a šlo nám všem především o to vytvořit skvělý a zábavný příběh. Když budete mít kdykoli pocit, že něčemu nerozumíte nebo něco není v pořádku, neváhejte kdykoli kontaktovat členy admin týmu, budeme s vámi rádi diskutovat o jakémkoli tématu a konstruktivní příspěvky jsou velmi vítané.

Nad vyprahlou pouští vanou horké vichry a šeptají temná tajemství, Satrapa Agrabahu opět hledá ty, kteří by pomohli zachránit jeho město před smrtí a zkázou na černých křídlech, přijďte si vyzkoušet jaké to je stát se hrdinou s mečem v ruce, bederení rouškou a párem ošlapaných sandálů …

Tento článek pro vás připravil/i:
Nerakhon
Boss + Tech

Prozkoumat více z blogu

Přesunout se na začátek