JAK ZÍSKAT WHITELIST

1. Varianta - Absolvování pohovoru

Už jste si určitě v rámci čtení pravidel všimli, že podmínkou pro hraní na serveru je přístup na whitelist. Pokud už jste na nějakém roleplay serveru tak jste si všimli, že se rozdělují do dvou kategorií. Na server kam se může připojit kdokoli a na servery, které si ověřují vaše budoucí spoluhráče. V případě našeho serveru, se tedy jedná o whitelisted server. Pro vás to znamená, že před přístupem na server musíme mít alespoň základní záruky o vašem budoucím chování. První možností je osobní pohovor s členem admin týmu projektu na discordu. Odkaz na discord server naleznete níže.

V průběhu pohovoru se vás budeme ptát na otázky, které se týkají vašich plánů s RP a zároveň si ověříme, že máte potřebné znalosti pravidel. Rádi bychom, abyste to nepovažovali z naší strany za nějakou zvůli, nebo buzeraci. Naším cílem je, abyste na serveru potkávali spoluhráče, kteří s vámi budou chtít hrát a užít si zábavu a ne vám hru kazit, popřípadě podvádět. To, že se jste ochotní investovat alespoň nějaký čas do studia pravidel a přípravy na pohovor je pro nás jednou z možných záruk vašeho budoucího chování.

2. Varianta - Bez absolvování pohovoru

Existuje ještě další varianta, jak vás prověřit a to je záruka jednoho ze streamerů, kteří působí jako partneři našeho serveru. Zde je možný přístup na server bez absolvování pohovoru. Budeme ověřovat, že máte minimálně 2 měsíce aktivní subscription a váš twitch nick bude se streamerem konzultován. V tomto případě se za vás daný streamer zaručuje a měli byste si uvědomit, že pokud porušíte pravidla, tak to pro vás bude mít větší konsekvence a zároveň to ovlivní váš vztah se streamerem. Samozřejmě v danou chvíli se automaticky předpokládá, že znáte perfektně pravidla a na každé porušení pravidel bude velmi přísně nahlíženo. Seznam partnerských streamerů najdete na webu v sekci Partneři.

Tento článek pro vás připravil/i:
Nerakhon
Boss + Tech

Prozkoumat více z blogu

Přesunout se na začátek