SAVAGE WILDS VOLÁNÍ DIVOČINY

Počátkem léta jsme rošířili tým spolupracující na provozu Hyborie a zároveň jsme na nějakou dobu oživili i náš původní setting se vším co přinášel. Nicméně ukázálo se, že exiled lands už nemají pro hráče tu příslovečnou šťávu a je třeba přinést něco zcela nového.

A proto po letní RP přestávce server Hyboria RP opět otevírá své brány a nabízí hráčům možnost prožít roleplay ve světě Conana, tentokrát však na zcela nové mapě Savage Wilds, vytvořené týmem talentovných modderů. Mapa se nespokojuje s pouhou úpravou Exiled Lands, ale je postavena zcela od základu, nově a s velikým smyslem pro detail. Autorský tým ji naplnil celou řadou lokací, mechanik, obchodníků, měst i dungeonů, tak aby zaujal i zkušené hráče a věříme, že se budete dobře bavit.

Proto bychom opět rádi přivítali všechny, kteří s námi hráli a mají chuť se opět podílet na vytvoření živého světa čestných barbarů, obratných zlodějů, proradných čarodějů nebo vrahů. Je zcela na vás, kterou cestou se vaše postava vydá, startovní čára je pro všechny stejná nově přicházející postavy se probudí poté co jejich loď napadli černí piráti a nemilosrdně povraždili většinu posádky a přeživší naházeli do moře.

Pravidla jsou všem velm dobře známá a zažitá, ale nikomu neuškodí si je připomenout zde v sekci pravidla. Změnil se i seznam modů na serveru, který je kratší, ale dle našeho mínění poskytuje dostatečný prostor pro vyžití s kombinaci s novou mapou i maximálním levelem 300.

Jak jste si mohli na discordu všimnout, rozšířil se i tým lidí, kteří se o server budou starat, jak po stránce administrace, tak příběhu. Věřím, že nám to pomůže aby příběh, který se pro vás budeme snažit vytvářet byl bohatší a zajímavější. 

Příběh nijak nenavazuje na předchozí děj a dává tedy každému šanci začít znovu. Savage Wilds jsou odlehlou lokací v rámci Hyborského světa a z hlediska lore se nekladou příliš přísné podmínky. Samozřejmě budeme rádi, pokud s námi jako s admin týmem svoji volbu nebo nápady k tvorbě postav budete konzultovat. Rádi bychom, aby vás RP na Hyborii bavilo a šlo nám všem především o to vytvořit skvělý a zábavný příběh. Když budete mít kdykoli pocit, že něčemu nerozumíte nebo něco není v pořádku, neváhejte kdykoli kontaktovat členy admin týmu, budeme s vámi rádi diskutovat o jakémkoli tématu a konstruktivní příspěvky jsou velmi vítané. Pokud jste na současném whitelistu, je pro vás i tento nový server rovnou přístupný, na nově příchozí se těšíme u krátkého pohovoru.

Chuť slané vody vás probouzí k životu, kapky a vzdálený zvuk moře vám připomínají život který zůstal daleko za vámi, co vám vaše další kroky přinesou …

Tento článek pro vás připravil/i:
Nerakhon
Boss + Tech

Prozkoumat více z blogu

Přesunout se na začátek